Sanitarije Beograd

Sanitarije Beograd
primavera-sanitarije

Primavera

Beograd, Voždovac, Milunke Savić 7 +381 11 3972236
SANITARIJE BEOGRAD PRIMAVERA Program sanitarija čine Waver lavaboi i monoblokovi.
Monoblokovi su savremenog dizajna, poseduju izuzetno kvalitetan mehanizam i plovak, kao i sporospuštajuću wc dasku.
Garancija na kupatilski nameštaj i sanitarije iznosi 2 godine
Cenovnik
gejzir-sanitarije

Gejzir

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 212 +381 11 2496445
U kategoriji sanitarija imamo sanitarnu armaturu, galanteriju.
U ponudi su proizvodi svih domaćih proizvođača.
Uvozni proizvodi Unitas, Hans Groe, Minoti i drugi.
GALANTERIJA, Od ponude za galanteriju izdvajamo uvozne proizvode marke Diplon i još nekoliko drugih firmi.
Takođe su u ponudi i nekoliko domaćih proizvođača.
KERAMIKA, U kategoriji keramike i sanitarne armature imamo proizvode: keramika Mladenovac, Strumica i od drugih stranih proizvođača.
Cenovnik
vagal-sanitarije

Vagal

Beograd, Voždovac, Crnotravska bb +381 11 2660543
SANITARIJE BEOGRAD VAGAL Vagal je moderna i perspektivna firma koja se stalno siri i napreduje.Bavimo se prodajom boja,lakova,materijala za vodovod i kanalizaciju,elektro materijala,izolacionog materijala,srafova,alata i drugih proizvoda za zavrsne radove u gradjevinarstvu.Mozemo se pohvaliti da u nasem prodajnom asortimanu imamo preko 5.000 artikala,stranih i domacih proizvodjaca.
Cenovnik
sudopere-tokovic-sanitarije

Sudopere Toković

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 516D +381 11 2884725
SANITARIJE BEOGRAD TOKOVIĆ Firma "Toković'' nudi najpoznatije svetske brendove sudopera, slavina, aspiratora i ostale dodatne opreme koji su zastupljeni na tržištu.
U potpunosti smo posvećeni svojim kupcima i njihovim potrebama pri odabiru kvalitetnih rešenja za kuhinjske prostore po najpovoljnijim cenama.
Profesionalan odnos, korektnost pri pružanju usluga i garancija kvaliteta proizvoda u našoj ponudi prema cenjenim potrošačima održalo nas je u samom vrhu preko 20 godina.
Cenovnik
enmon1-sanitarije

Enmon

Beograd, Žarkovo, Ratka Mitrovića 153 +381 11 2310846
SANITARIJE BEOGRAD ENMON Enmon u svojoj ponudi ima sanitarije visokog kvaliteta. U ponudi Enmona su sve vrste sanitarija: lavaboi, wc šolje, bidei.
U prodajnom asotimanu kompanije Enmon nalaze se proizvodi sledećih proizvođača: CERSANIT, ECE BANYO, ENMON BREND, IDEAL STANDARD, INKER, ZAPREŠIĆ, ROCA, VIDIMA, VILLEROY & BOCH.
Cenovnik
eurodom-sanitarije

Eurodom

Beograd, Palilula, Ruzveltova 16 +381 11 3809543
SANITARIJE BEOGRAD EURODORM Sanitarije Catalano i Flaminia kao i armature Gessi odlikuje veoma moderan dizajn, stil i funkcionalnost.EURODOM se trudi da ispuni očekivanja klijenata razumevanjem njihovih potreba, ponudom odgovarajućih proizvoda, savetima i kvalitetnim servisom.
Obučeno osoblje će vam pomoći da lako nađete pravo rešenje za vas i da vaše novo kupatilo postane mesto opuštanja i uživanja.
Cenovnik
etaz-sanitarije

Etaž

Beograd, Vrčin, Šumatovačka 2 +381 11 8053979
SANITARIJE: Monoblokovi ( WC šolja i vodokotlić ), WC šolje, WC daske, Umivaonici, Bidei, Trokadera i Pisoari.
Baterije i slavine: Baterije za umivaonik, Baterije za kuhinju, Baterije za kadu, Baterije za tuš, Baterije za bide, Ispirači pisoara.
Vodokotlići: Uzdni vodokotlići, Tipke za uzidne vodokotliće, Nazidni vodokotlići i oprema za vodokotliće.
Sanitarije - Proizvodi/Usluge
Sanitarije-2
Dok su se grčki heroji kupali u toploj vodi, kako bi povratili svoju snagu, Rimljani su gradili velika termalna kupališta, za javnu relaksaciju i podmlađivanje. Kupatilo je u prošlim vremenima smatrano svetilištem i već dugo zauzima važnu ulogu u našim životima. Njegov dizajn je danas mnogo razvijeniji, izbor materijala bogatiji, a svetlosni efekti su fascinirajući, što mnogo olakšava opremanje ove prostorije za relaksaciju. Prilikom opremanja vašeg kupatila, obratite pažnju na položaj instalacija, jer postoje određeni uglovi pod kojim se odvodi otpadna voda, tako da nemate mnogo prostora za manevrisanje u tom smislu. Pored funkcionalnih aspekata, jako je bitno da obratite pažnju i na estetiku. Pod u kupatilu mora biti vodonepropustan, ne sme biti hladan, niti proklizavajući. Da kupatilo ne bi ostala prostorija u kojoj samo obavljate higijenske poslove na brzinu, pretvorite ga u originalan prostor, gde ćete poželeti da čitavo jutro ili veče uživate u čarima koje pruža voda. Sve to je izuztno izvodljivo pravim odabirom sanitarije. Nema kupatila bez sanitarija!
Back to Top